dissabte, 7 de maig del 2011

Plantada d'arbres a L'Escola la Falguera

PLANTADA D'ARBRES A L'ESCOLA LA FALGUERA


 16 DE MAIG DE 2011, DURANT TOT EL MATÍ I AL PATI

Nota de l'escola


El dia 16 de maig durant tot el matí, celebrarem la Festa de l’Arbre, dia en què es plantaran arbres al pati de l’escola. Recordem que la festa és possible gràcies a la participació de les famílies en el sorteig i elaboració de la panera de Nadal.
Per tal de celebrar aquest esdeveniment us convidem a participar, col.laborar i, el més important, a gaudir de la festa. Durant el matí, es durà a terme la plantació dels arbres; les famílies hauríeu de plantar els arbres amb l’ajut de les mestres i dels vostres fills/es. Després es farà un esmorzar comunitari familiars-alumnes-mestres, on l’AMPA col.laborarà donant-nos la beguda. Per acabar, posarem música i estarem tots junts disfrutant d’aquesta nova experiència.

A consergeria, deixarem dues llistes on us podeu inscriure:

1. Plantaré els arbres i prepararé l’esmorzar

2. Portaré una coca per esmorzar.


A més a més, els i les alumnes que vulguin i puguin, de manera voluntària, poden portar plantes aromàtiques ( farigola, romaní, espígol, julivert, menta.) ja que durant aquell matí també les plantarem al pati de l’escola.

Amb totes donacions i accions volem que els vostres fills i filles sentin més propi l’entorn i el respectin i cuidin encara més.

Per a tots aquells/es pares/mares, tiets/tietes, ... que no pugueu venir, us convidem a entrar al pati de l’escola a partir de les 16:45h per poder veure els nous arbres de l’escola.

Moltes gràcies a tots i totes, us hi esperem !

Comissió mixta Escola Verda

Vilanova del Vallès, dimecres 27 d’abril de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada