dilluns, 9 de maig del 2011

Necessitats actuals de l'Escola la Falguera

... Diuen que la compassió comença per un mateix.  

D'acord, comencem per casa, quines accions solidàries necessita l'escola? 

Fa un mes ens explicava la Carme, la directora del centre, que tenia molta il·lusió per aconseguir uns bons sillons per atendre bé a les famílies i visites que rep el centre. Això, a través del projecte solidari i la cooperació de les famílies ho hem aconseguit. Veient que somniar i aconseguir allò que es desitja és possible, la hem animat a demanar coses pel centre, a explicar allò que caldria tenir per poder impartir una docència de millor qualitat (des de la perspectiva de recursos materials i tecnològics) als nostres fills i filles. 

Si la nostra directora tingués una bareta màgica demanaria... 

        1. La primera pissara tàctil
        2. 55 ordinadors 
        3. Zona Wi-fi al centre 

Cap pissara digital a la vista...

 Segons les previsions que tenia el Dt d'Educació aquest any havíem de comptar amb la primera pissarra digital del centre però, amb les retallades, ens hem quedat sense cap ni una. Les distàncies entre els centres públics i privats comencen a fer-se més grans... El preu d'una pissarra electrònica tàctil oscil·la entre 2000-2500e. Algunes de les nostres filles i fills han proposat tirar endavant projectes per aconseguir calés: fent un mercat de segona mà els diumenges, venent pastissos,...


A l'era digital i l'escola amb dos ordinadors per aula...

Com deuen treballar via electrònica 20 nenes i nens amb dos ordinadors a l'aula? Podem manifestar-nos, reclamar, ... però, mentrestant, els nostres fills i filles es formen a aules deficientment dotades. Us plantegem passar a l'acció i treballar en la cobertura de carències: sent creatives i creatius, què podrièm fer? Teniu contactes i/o recursos per tal de millorar la dotació a cada aula de les vostres filles i fills? El curs passat, totes les famílies (a travès de les nostres quotes a l'AMPA) vam regalar 4 ordinadors al centre. Tot i així, encara és insuficient. Calen idees, idees i accions.

Per una dotació bàsica, el centre necessitaria 55 ordinadors. 
                                                                     

Zones WIFI al centre.

Per tal de poder fer activitats a diversos espais del centre caldria convertir l'escola, a poc a poc, en un espai WIFI. Ja comptem amb una família que ofereix assessorament per tal de desenvolupar un projecte.

Esperem que aquests tres desitjos puguin ser aconseguits el proper curs lectiu...amb les vostres propostes i inquietuds recollides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada