divendres, 7 d’octubre del 2011

2n Mercat d'intercanvi de l'Escola La Falguera: CURS 2011-12

Benvolgudes famílies,

El segon mercat es farà durant el mes de novembre de 2011. Aneu preparant la roba, "pongos" o objectes que no feu servir per aportar-los al fons o per intercanviar-los el dia del mercat.

FORMEU PART DEL PROJECTE. Necessitem ampliar els membres del grup o comptar amb alguna cooperació puntual: tothom és benvingut (nens i nenes, pares, avis, gent del poble).

COM APORTAR AL PROJECTE ALLÒ QUE NO FEU SERVIR I 
COM APROFITAR-HO PER LES VOSTRES NECESSITATS

  • Si teniu roba, joguines o altres estris que volgueu donar, només cal que els deixeu a la caixa de la FALGUERA SOLIDÀRIA.  La trobareu a sota dels plafons de suro, a l'ENTRADA DEL CENTRE.
  • Si teniu cotxes o elements més grans, porteu-los a consergeria del centre (Maribel). També us podeu posar d'acord amb la Roser (Tel. 658 77 09 09). 
  • Si voleu intercanviar amb el fons allò que aporteu per endur-vos altres coses (roba, etc...), poseu-vos d'acord amb alguna de les persones de contacte que teniu al blog i us facilitarem l'intercanvi (cliqueu aquí).
  • Si necessiteu alguna cosa concreta (ex. protector de llit, cadireta, etc...) i no us podem facilitar un intercanvi, podem demanar des del bloc allò que us calgui. 

Per qualsevol dubte, suggeriment, necessitat, etc... contacteu personalment o bé feu un comentari en aquesta entrada. 


2 comentaris:

  1. Hola, som els albestegui maltas, ja et vaig comentar que ens faría falta una barra de conexió de bicicleta, per ajudar a la peke a pujar a escola, es diu barra alligator, per si algú la té i no la fa servir. Moltes gràcies, ja et passaré una foto.

    ResponElimina
  2. Hola! Ja hem penjat la vostra necessitat. Farem un cartellet pel suro amb les noves demandes. Esperem que hagi sort!

    ResponElimina